Обосновани Футболни Прогнози

Корона Келце - Ягиелония Бялисток

13 Август 2017 - 19:00
Корона Келце
Ягиелония Бялисток
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 5-ия кръг на сезона в Полша в Екстракласа между тимовете на Корона Келце и Ягиелония Бялисток. Треньора на домакините извежда на Градски стадион Келце своите футболисти срещу противниковия отбор на Ягиелония Бялисток.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния сблъсък:

Корона Келце

Златисто-кървавите са на 7-ма позиция във временното класиране с актив от 5 точки, записани след една победа, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 4 мача са реализирали 5 попадения и са инкасирали 4 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Златисто-кървавите има 2 мача до момента, в които е записал 1 победа и 1 загуба, отбелязал е 4 гола във вратата на противниците си и е допуснал 3 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Екстракласа футболистите на Корона Келце имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

Ягиелония Бялисток

Гостуващият тим на Ягиелония Бялисток е трети във временното подреждане с 9 точки, след 3 победи и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 4 срещи има голова разлика 5-4. Далеч от дома отборът има 2 двубоя, в които има 2 последователни успеха, отбелязал е 2 попадения във вратата на посрещащите го състави и все още не е получил нито едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Ягиелония Бялисток е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 6 попадения и са инкасирали 4 попадения от противниковите тимове.

Корона Келце - Ягиелония Бялисток - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Златисто-кървавите има постигнати 2 победи, а отбора на Ягиелония Бялисток е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 7-10. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу Ягиелония Бялисток, футболистите на Корона Келце имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините записа реми в последния кръг в първенството, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Ягиелония Бялисток има загуба в предишната си среща в Полша, а като гост е в серия от 4 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.