Обосновани Футболни Прогнози

Нанси - Сошо

18 Август 2017 - 21:00
Нанси
Сошо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 4-ия кръг на футболния сезон в Лига 2 на Франция между футболните отбори на Нанси и Сошо. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Сошо на Стад Марсел Пико.

Стига приказки време е за статистиката за днешния двубой:

Нанси

Играчите на Нанси се намират на 16-та позиция в таблицата с актив от 2 точки, след 2 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 3 мача имат голова разлика 1-3. Пред собствените си привърженици Нанси е изиграл 1 двубой, в който има 1 равенство, като все още не е вкарал нито едно попадение във вратата на своите гости и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Нанси е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 7 попадения и са допуснали 6 попадения.

Сошо

Съставът на гостите от Сошо е на трета позиция в класирането с общ актив от 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като отбора все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя е отбелязал 6 попадения и е получил 3 попадения в своята мрежа. Навън отборът има един двубой досега, в който има 1 равенство, реализирал е само един гол в противниковата врата и е получил едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Сошо е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 10 гола и са им вкарали 9 попадения.

Нанси - Сошо - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, Нанси има постигнати 2 успеха, тима на Сошо няма записана нито 1 победа, а в 3 мача двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-4. В предишните 2 мача у дома срещу Сошо, Домакините от Нанси са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни равни срещи в първенството, а при домакинствата си стигна до равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите от Сошо има победа в предишния си мач в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.