Обосновани Футболни Прогнози

Акранес - Вестманаейяр

20 Август 2017 - 19:00
Акранес
Вестманаейяр
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе мача от 16-ия кръг на настоящето първенство в Исландия от Висша Лига между отборите на Акранес и Вестманаейяр. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Вестманаейяр на своя стадион.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Акранес

Домакините от Акранес заемат 12-та позиция във временното класиране с 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя имат отрицателна голова разлика 22-34. У дома Акранес има 7 срещи, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Акранес има в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са записали 4 попадения и са допуснали 14 попадения.

Вестманаейяр

Съставът на гостите от Вестманаейяр е 11-ти в класирането с общ актив от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя е успял да вкара 18 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 29 попадения във вратата си. Далеч от дома тимът е изиграл 7 двубоя, в които има 1 победа, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 10-19.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Вестманаейяр има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са намъкнали на противника си 8 гола и са получили 13 гола.

Акранес - Вестманаейяр - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, съставът на Акранес е спечелил 4 победи, а Вестманаейяр има постигнатa 1 победа, при обща голова разлика 11-7. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Вестманаейяр, играчите на Акранес имат 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Акранес има загуба в предишния си двубой в първенството, а у дома е в серия от 2 последователни равни срещи.

Съставът на Вестманаейяр има неуспех в последния кръг в шампионата, а като гост стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.