Обосновани Футболни Прогнози

ФК Лиепая - Ригас

12 Август 2017 - 19:00
ФК Лиепая
Ригас
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 16-ия кръг на шампионата в Латвия в турнира Вирслига между футболните състави на ФК Лиепая и Ригас. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу противниковия отбор на Ригас.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

ФК Лиепая

ФК Лиепая са 3-ти в класирането с 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя са успели да реализират 19 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 14 гола в своята мрежа. У дома отборът на ФК Лиепая е изиграл 7 мача, в които е записал 3 победи и 4 загуби, отбелязал е 7 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 7 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Вирслига футболистите на ФК Лиепая имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Ригас

Гостуващият отбор на Ригас заема 5-то място в класирането с 19 точки, записани след 6 победи, 1 равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има отрицателна голова разлика 15-17. На чужд терен съставът е изиграл 6 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3-10.

В последните си 6 официални двубоя в Вирслига съставът на Ригас е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, като са записали 11 гола и са инкасирали 8 гола.

ФК Лиепая - Ригас - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата отбора, тимът на ФК Лиепая е записал 1 победа, състава на Ригас е постигнал 3 успеха, а в една среща двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-6. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Ригас, Домакините от ФК Лиепая нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на ФК Лиепая е в серия от 2 победи в Латвия, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в последния си мач в Латвия, а като гост записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.