Обосновани Футболни Прогнози

Витоша Бистрица - Лудогорец Разград

5 Август 2017 - 21:00
Витоша Бистрица
Лудогорец Разград
Прогноза: 2
Коефициент: 1.13
2 - 4
позната футболни прогнози

Днеска ще анализирам футболния мач от 4-ия кръг на настоящето футболно първенство в Първа ПФЛ на България между футболните тимове на Витоша Бистрица и Лудогорец Разград. Витоша Бистрица приемат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Лудогорец Разград.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия сблъсък:

Витоша Бистрица

Играчите на тима домакин са 14-ти в класирането с 1 точка, след 1 равенство и 2 загуби от старта на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 3 срещи са вкарали 1 гола в противниковата врата и са инкасирали 4 гола в собствената врата. У дома Витоша Бистрица е изиграл един двубой, в който е записал 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В последните си 3 изиграни двубоя в първенството футболистите на Витоша Бистрица имат на сметката си 1 равенство и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 1-4.

Лудогорец Разград

Отборът на гостите от Лудогорец Разград е 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 4 точки, след една победа и 1 равенство, като отбора все още е без загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 2 двубоя е вкарал 1 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 0 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл един двубой, в който има 1 победа, реализирал е само едно попадение в противниковата врата и все още не е позволил да му отбележат нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Лудогорец Разград имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са намъкнали на противника си 13 попадения и са получили 2 гола.

Витоша Бистрица - Лудогорец Разград - директни двубои

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Витоша Бистрица има неуспех в последния си мач в първенството, а на своя стадион записа реми в последния си мач.

Съставът на гостите постигна равенство в последния кръг в първенството на България, а далеч от дома е в серия от 3 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.13 Резултат: 2 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.