Обосновани Футболни Прогнози

Зоненхоф Гроссашпах - Фортуна Кьолн

30 Септември 2017 - 15:00
Зоненхоф Гроссашпах
Фортуна Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще обърна внимание на мача между футболните тимове на Зоненхоф Гроссашпах и Фортуна Кьолн от 11-ия кръг на първенството в Трета Лига на Германия.

Време е за фактите за предстоящата среща:

Зоненхоф Гроссашпах

Футболистите на домакините от Зоненхоф Гроссашпах са 6-ти в таблицата със събрани 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 10 двубоя имат отрицателна голова разлика 11-13. У дома Зоненхоф Гроссашпах е играл 5 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 7-2.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига тимът на Зоненхоф Гроссашпах има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

Фортуна Кьолн

Тимът на гостите от Фортуна Кьолн е трети в таблицата с актив от 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 10 срещи има положителна голова разлика 18-9. Далеч от дома съставът е играл 5 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 9-5.

В предишните си 6 официални мача в Трета Лига отборът на Фортуна Кьолн има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Зоненхоф Гроссашпах - Фортуна Кьолн - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, отборът на Зоненхоф Гроссашпах няма спечелена нито 1 победа, отбора на Фортуна Кьолн е постигнал 3 успеха, а в 2 двубоя двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 5-12. В предишните 2 мача на своя терен с отбора на Фортуна Кьолн, футболистите на Зоненхоф Гроссашпах нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в предишния си двубой в Германия, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите има неуспех в последната си среща в първенството на Германия, а при визитите си е с 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.