Обосновани Футболни Прогнози

Алдършот Таун - Лейтън Ориент

23 Септември 2017 - 17:00
Алдършот Таун
Лейтън Ориент
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между Алдършот Таун и Лейтън Ориент от 12-ия кръг на сезона в Англия в турнира Национална Лига. Треньора на домакините извежда на Рекриейшън Граунд своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Лейтън Ориент.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Алдършот Таун

Алдършот Таун се намират на първа позиция в таблицата с актив от 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи са отбелязали 18 попадения в противниковата врата и са допуснали 9 попадения в мрежата си. На собствения си терен отборът на Алдършот Таун е изиграл 5 двубоя, в които има 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 11-6.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Лига съставът на Алдършот Таун е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

Лейтън Ориент

Тимът на гостите от Лейтън Ориент е 13-ти в таблицата с актив от 16 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача има голова разлика 15-18. Далеч от дома отборът е изиграл 5 мача досега, в които е записал 2 победи и 3 загуби, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Лейтън Ориент са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

Алдършот Таун - Лейтън Ориент - преки мачове

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Алдършот Таун е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Англия, а на собствения си стадион има поражение в последната си среща.

Съставът на гостите от Лейтън Ориент е в серия от 3 поредни поражения в Англия, а при визитите си има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.