Обосновани Футболни Прогнози

Сиена - Алесандрия

24 Септември 2017 - 17:30
Сиена
Алесандрия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболния двубой между футболистите на Сиена и Алесандрия от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Италия в турнира Лега Про - Група А. Треньора на домакините извежда на Артемио Франки-Монтепачи Арена своите футболисти срещу гостуващите играчи на Алесандрия.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Сиена

Играчите на отбора домакин заемат втора позиция в класирането с актив от 10 точки, след 3 победи и 1 равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 4 срещи са успели да вкарат 6 гола и са инкасирали 2 попадения в мрежата си. Като домакин Сиена има 2 срещи, в които е записал 2 последователни успеха, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лега Про - Група А футболистите на Сиена имат в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 9-3.

Алесандрия

Отборът на гостите от Алесандрия е на 17-то място в таблицата с временното класиране с актив от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от началото на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 3 мача има голова разлика 2-5. Далеч от дома тимът е играл 2 срещи досега, в които има 2 последователни равни срещи, реализирал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 2 попадения във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Алесандрия е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата врата 6 попадения и са допуснали 7 попадения от играчите на своите съперници.

Сиена - Алесандрия - директни срещи

В предишните 2 сблъсъка между двата противника, Бианконерите има постигнатa една победа, а Алесандрия също има записанa 1 победа, при обща голова разлика 4-5. В последната среща на своя терен с Алесандрия, играчите на Сиена са постигнали една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Сиена е с 2 поредни успеха в шампионата, а на собствения си стадион е с 4 поредни победи.

Съставът на Алесандрия има поражение в предишната си среща в първенството на Италия, а далеч от дома е с 4 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.