Обосновани Футболни Прогнози

Заглембие Сосновец - ГКС Катовице

13 Септември 2017 - 19:00
Заглембие Сосновец
ГКС Катовице
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния двубой между футболистите на Заглембие Сосновец и ГКС Катовице от поредния кръг на текущото футболно първенство в Първа Лига на Полша.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Заглембие Сосновец

Домакините от Заглембие Сосновец са 14-ти в таблицата с временното класиране с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача имат голова разлика 6-10. Пред собствените си горещи фенове Заглембие Сосновец е играл 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи и една загуба, при обща голова разлика 2-1.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Заглембие Сосновец има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

ГКС Катовице

Гостуващият тим на ГКС Катовице заема 12-то място в класирането с актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача има голова разлика 8-8. Навън съставът е играл 2 срещи досега, в които е записал една победа, едно равенство и нито една загуба навън, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на ГКС Катовице е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Заглембие Сосновец - ГКС Катовице - преки мачове

В предишните 4 изиграни срещи между двата отбора, Заглембие Сосновец е спечелил 3 победи, ГКС Катовице не е записал нито една победа, а 1 двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 4-1. В предишните 2 срещи у дома срещу ГКС Катовице, Домакините от Заглембие Сосновец имат 2 победи.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Заглембие Сосновец има неуспех в предишния си двубой в шампионата, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Тимът на гостите допусна загуба в последния кръг в Полша, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.