Обосновани Футболни Прогнози

Нафт Техеран - Гостареш Фулад

14 Септември 2017 - 18:15
Нафт Техеран
Гостареш Фулад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Нафт Техеран и Гостареш Фулад от поредния кръг на текущото футболно първенство в Иран в Про Лига.

Ето и информацията за днешния мач:

Нафт Техеран

Нафт Техеран са 13-ти в таблицата с 5 точки, натрупани след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя са отбелязали 5 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 8 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Нафт Техеран е играл 2 мача до момента, в които е записал 1 победа и една загуба, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Про Лига играчите на Нафт Техеран имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Гостареш Фулад

Гостуващият тим на Гостареш Фулад заема 16-та позиция в класирането с 3 точки, след една победа и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 5 срещи е успял да вкара 3 попадения и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 2 двубоя, в които има 2 загуби, при голова разлика 1-5.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Гостареш Фулад са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 4-12.

Нафт Техеран - Гостареш Фулад - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, Нафт Техеран е спечелил 2 успеха, отбора на Гостареш Фулад не е спечелил нито една победа, а в 3 двубоя двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-3. В предишните 2 двубоя у дома с състава на Гостареш Фулад, играчите на Нафт Техеран са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Нафт Техеран постигна реми в последния си мач в шампионата, а на собствения си терен има поражение в предишния си мач.

Отборът на гостите е с 2 последователни поражения в първенството, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.