Обосновани Футболни Прогнози

Рексъм - Бромли

2 Септември 2017 - 17:00
Рексъм
Бромли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на футболното първенство в Англия в Национална Лига между футболните състави на Рексъм и Бромли. Рексъм излизат срещу гостуващия футболен отбор на Бромли на Рейскурс Граунд.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен двубой:

Рексъм

Играчите на отбора домакин заемат 4-та позиция в класирането с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 6-5. На домашна сцена Рексъм е изиграл 3 срещи, в които има 2 победи и 1 загуба, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига тимът на Рексъм има в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 попадения и са получили 4 гола от играчите на съперниците си.

Бромли

Гостуващият състав на Бромли е на 8-ма позиция в класирането с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 срещи е успял да отбележи 11 попадения в противниковата врата и е инкасирал 8 попадения в своята мрежа. Като гост тимът има 3 мача, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 3-6.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига тимът на Бромли е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-8.

Рексъм - Бромли - директни мачове

В последните 4 изиграни двубоя между двата съперника, Рексъм има постигнати 2 успеха, а състава на Бромли също има постигнати 2 успеха, при обща голова разлика 8-8. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Бромли, футболистите на Рексъм имат 2 победи.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Рексъм е в серия от 2 успеха в шампионата, а на собствения си терен е с 2 поредни успеха.

Тимът на гостите е в серия от 2 поражения в Англия, а на чужд терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.