Обосновани Футболни Прогнози

Оксфорд Юнайтед - Брадфорд Сити

12 Септември 2017 - 21:45
Оксфорд Юнайтед
Брадфорд Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между футболните състави на Оксфорд Юнайтед и Брадфорд Сити от 7-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Брадфорд Сити на Касам Стейдиъм.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния мач:

Оксфорд Юнайтед

Оксфорд Юнайтед са 6-ти в таблицата с временното класиране с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 6 мача са отбелязали 10 гола в противниковата врата и са допуснали 3 попадения във вратата си. На домашна сцена Оксфорд Юнайтед е играл 3 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 7 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат едва един гол в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Оксфорд Юнайтед е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 10 попадения и са инкасирали 3 попадения от футболистите на съперниците си.

Брадфорд Сити

Гостуващият състав на Брадфорд Сити е на 4-та позиция във временното подреждане с 13 точки, постигнати след 4 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е реализирал 12 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 7 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 3 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и нито една загуба навън, вкарал е 7 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига отборът на Брадфорд Сити има в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Оксфорд Юнайтед - Брадфорд Сити - преки срещи

В предишните 2 мача между двата противника, тимът на Оксфорд Юнайтед има записанa една победа, а тима на Брадфорд Сити също има записанa една победа, при обща голова разлика 1-1. В предишната среща пред своите почитатели с Брадфорд Сити, футболистите на Оксфорд Юнайтед имат 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Оксфорд Юнайтед има победа в последния кръг в първенството, а на собствения си терен има победа в предишния си мач.

Тимът на Брадфорд Сити е с 2 поредни победи в Англия, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.