Обосновани Футболни Прогнози

Аполон Смирни - ПАОК

11 Септември 2017 - 19:30
Аполон Смирни
ПАОК
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
0 - 0
непозната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес ще анализирам футболната среща от 4-ия кръг на сезона в Супер Лига на Гърция между Аполон Смирни и ПАОК. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу ПАОК.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Аполон Смирни

Играчите на Аполон Смирни са 13-ти във временното подреждане само с една спечелена точка, след едно равенство и 1 загуба от началото на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 2 срещи са отбелязали 1 гола във вратата на съперниците си и са получили 3 гола в своята врата. На своя стадион Аполон Смирни все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Аполон Смирни са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

ПАОК

Гостуващият отбор на ПАОК е 6-ти в таблицата с актив от 4 точки, след 1 победа и 1 равенство, като тима все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните 2 двубоя има голова разлика 3-1. Далеч от дома тимът има 1 двубой, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига отборът на ПАОК има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 16-3.

Аполон Смирни - ПАОК - преки двубои

В предишните 2 изиграни срещи между двата съперника, Аполон Смирни няма спечелена нито една победа, тима на ПАОК също няма постигната нито 1 победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 3-3. В последната среща пред своите фенове с отбора на ПАОК, футболистите на Аполон Смирни нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините има загуба в предишния кръг в шампионата на Гърция, а на собствения си терен постигна победа в последната си среща.

Тимът на ПАОК постигна успех в последния си двубой в първенството, а на чужд терен записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.