Обосновани Футболни Прогнози

Бари Таун Юнайтед - Кармартън Таун

21 Септември 2017 - 21:45
Бари Таун Юнайтед
Кармартън Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за сблъсъка между отборите на Бари Таун Юнайтед и Кармартън Таун от 6-ия кръг на футболното първенство в Уелс в Висша Лига.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия двубой:

Бари Таун Юнайтед

Домакините от Бари Таун Юнайтед са 10-ти във временното подреждане с общ сбор от 4 точки, записани след 1 победа, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя са успели да отбележат 3 попадения и са инкасирали 4 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът на Бари Таун Юнайтед е изиграл 3 срещи досега, в които има 1 победа, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 3 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 5 официални срещи в Висша Лига футболистите на Бари Таун Юнайтед имат записани 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 4 гола.

Кармартън Таун

Гостуващият отбор на Кармартън Таун е 11-ти в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 5 срещи е отбелязал 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 5 мача досега, в които е записал една победа и 4 загуби, реализирал е 6 гола във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Кармартън Таун е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 6 попадения и са допуснали 11 гола от футболистите на своите съперници.

Бари Таун Юнайтед - Кармартън Таун - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Бари Таун Юнайтед допусна неуспех в предишната си среща в първенството на Уелс, а на собствения си стадион постигна победа в последния си двубой.

Съставът на Кармартън Таун постигна победа в последната си среща в шампионата, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.