Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Куинс Парк Рейнджърс

26 Септември 2017 - 21:45
Барнзли
Куинс Парк Рейнджърс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на сблъсъка между футболните тимове на Барнзли и Куинс Парк Рейнджърс от поредния кръг на шампионата в Англия в Чемпиъншип.

Време е за информацията за днешния мач:

Барнзли

Футболистите на състава домакин са 21-ви в класирането с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-13. Като домакин съставът е изиграл 4 мача до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип тимът на Барнзли има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 7 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Куинс Парк Рейнджърс

Гостуващият отбор на Куинс Парк Рейнджърс е 11-ти в таблицата с общ актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи има голова разлика 12-12. На чужд терен отборът има 4 двубоя досега, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 4-8.

В последните си 6 мача в първенството тимът на КПР има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

Барнзли - Куинс Парк Рейнджърс - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Йоркширците е записал 1 победа, а отбора на Куинс Парк Рейнджърс има спечелени 4 победи, при общо голово съотношение 6-10. В предишните 2 срещи у дома срещу Куинс Парк Рейнджърс, играчите на Барнзли са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 2 поредни поражения в Англия, а на собствения си стадион има поражение в последния си двубой.

Съставът на гостите от Куинс Парк Рейнджърс постигна равенство в последната си среща в Англия, а далеч от дома е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.