Обосновани Футболни Прогнози

Форест Грийн Роувърс - Суиндън

22 Септември 2017 - 21:45
Форест Грийн Роувърс
Суиндън
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния сблъсък между футболните състави на Форест Грийн Роувърс и Суиндън от 9-ия кръг на сезона в Втора Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Суиндън.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Форест Грийн Роувърс

Домакините са 22-ри в таблицата с актив от 5 точки, след една победа, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи имат голова разлика 10-20. Като домакин Форест Грийн Роувърс има 4 двубоя досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Форест Грийн Роувърс е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8-16.

Суиндън

Отборът на гостите от Суиндън е 8-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 13 точки, постигнати след 4 победи, едно равенство и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 8 мача има отрицателна голова разлика 11-12. Като гост съставът има 4 срещи досега, в които има 3 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 6-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига играчите на Червеногръдките са записали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Форест Грийн Роувърс - Суиндън - преки мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Форест Грийн Роувърс постигна реми в последния си двубой в първенството на Англия, а у дома е в серия от 2 поредни загуби.

Тимът на гостите постигна победа в предишната си среща в Англия, а на чужд терен има загуба в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.