Обосновани Футболни Прогнози

Краковия Краков - Висла Плоцк

25 Септември 2017 - 19:00
Краковия Краков
Висла Плоцк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 11-ия кръг на текущият футболен сезон в Полша в Екстракласа между съставите на Краковия Краков и Висла Плоцк.

Време е за статистиката за днешната футболна среща:

Краковия Краков

Раираните заемат 16-то място в таблицата с временното класиране със събрани 6 точки, от 1 победа, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи имат отрицателна голова разлика 10-16. На собствения си терен Краковия Краков има 4 двубоя досега, в които е записал 3 равенства и една загуба и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Екстракласа футболистите на Раираните имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са реализирали в вратата на своите противници 6 гола и са получили 11 попадения от футболистите на своите съперници.

Висла Плоцк

Гостуващият тим на Висла Плоцк се намира на 11-та позиция в таблицата с общ актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 мача е вкарал 8 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 12 гола в своята врата. Далеч от дома отборът е играл 4 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Висла Плоцк имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 6 попадения и са инкасирали 9 попадения.

Краковия Краков - Висла Плоцк - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата отбора, тимът на Краковия Краков е записал 2 успеха, Висла Плоцк също е постигнал 2 победи, а 1 среща е завършил наравно, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Висла Плоцк, футболистите на Краковия Краков са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Краковия Краков допусна неуспех в предишната си среща в Полша, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни равни срещи.

Съставът на гостите постигна успех в предишния си двубой в шампионата на Полша, а при гостуванията си записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.