Обосновани Футболни Прогнози

Лехия Гданск - Ягиелония Бялисток

18 Септември 2017 - 19:00
Лехия Гданск
Ягиелония Бялисток
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 3
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на коефициентите в двубоя от 9-ия кръг на футболното първенство в Екстракласа на Полша между отборите на Лехия Гданск и Ягиелония Бялисток. Играчите на Лехия Гданск излизат срещу противниковия отбор на Ягиелония Бялисток на ПГЕ Арена Гданск.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Лехия Гданск

Домакините от Лехия Гданск са 11-ти в класирането с общ сбор от 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя са успели да отбележат 10 попадения и са получили 10 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион Лехия Гданск е играл 3 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Бяло-зелените имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

Ягиелония Бялисток

Гостуващият отбор на Ягиелония Бялисток се намира на 4-та позиция във временното подреждане с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи е реализирал 10 попадения и е допуснал 9 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл 4 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, вкарал е 6 попадения в противниковата мрежа и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Екстракласа футболистите на Яга са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Лехия Гданск - Ягиелония Бялисток - преки двубои

В последните 5 мача между двата състава, съставът на Лехия Гданск е спечелил 4 успеха, Ягиелония Бялисток не е спечелил нито една победа, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 13-2. В последните 2 срещи у дома срещу Ягиелония Бялисток, футболистите на Лехия Гданск имат 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Лехия Гданск постигна победа в последната си среща в Полша, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Тимът на Ягиелония Бялисток постигна реми в предишния кръг в Полша, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.