Обосновани Футболни Прогнози

Ел Раджа - Ел Ентаг Ел Харби

27 Септември 2017 - 18:00
Ел Раджа
Ел Ентаг Ел Харби
Прогноза: X2
Коефициент: 1.20
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Ел Раджа и Ел Ентаг Ел Харби от 4-ия кръг на първенството в Висша Лига на Египет.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Ел Раджа

Играчите на Ел Раджа са на 18-то място във временното подреждане с 0 точки след 2 последователни поражения от началото на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя имат голова разлика 0-5. Пред своите фенове отборът е играл един мач до момента, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 2 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Ел Раджа са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 7 гола.

Ел Ентаг Ел Харби

Тимът на гостите от Ел Ентаг Ел Харби заема 7-ма позиция в таблицата с временното класиране със събрани 5 точки, след една победа и 2 равенства, като състава все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 3 срещи има голова разлика 4-3. На чужд терен отборът има 1 двубой, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Ел Ентаг Ел Харби е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 5 получени гола.

Ел Раджа - Ел Ентаг Ел Харби - преки двубои

В предишните 2 двубоя между двата съперника, Ел Раджа е постигнал 1 победа, а отбора на Ел Ентаг Ел Харби също е спечелил една победа, при общо голово съотношение 4-3. В предишната среща на своя терен срещу състава на Ел Ентаг Ел Харби, играчите на Ел Раджа имат една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Ел Раджа е с 2 загуби в първенството на Египет, а на собствения си стадион допусна загуба в последната си среща.

Отборът на гостите постигна успех в предишната си среща в Египет, а при гостуванията си е в серия от 2 равни срещи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.20 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.