Обосновани Футболни Прогнози

Карлскруна - Кристианстад

16 Август 2017 - 20:00
Карлскруна
Кристианстад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе сблъсъка от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг между футболистите на Карлскруна и Кристианстад.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Карлскруна

Футболистите на Карлскруна заемат 6-то място във временното подреждане със събрани 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 14 мача са вкарали 22 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 20 попадения в собствената мрежа. На своя стадион Карлскруна е играл 7 мача досега, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Карлскруна имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 9 получени гола.

Кристианстад

Отборът на гостите от Кристианстад заема 8-ма позиция във временното класиране с общ актив от 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя е успял да отбележи 24 попадения и е позволил да му отбележат 17 гола в собствената мрежа. При визитите си съставът е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 7 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг футболистите на Кристианстад са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-7.

Карлскруна - Кристианстад - директни срещи

В последната среща между двата тима, тимът на Карлскруна е записал 1 победа, а тима на Кристианстад няма спечелена нито една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Карлскруна е в серия от 2 поредни успеха в Швеция, а на своя стадион постигна успех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Кристианстад е в серия от 2 поредни победи в шампионата, а при гостуванията си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.