Обосновани Футболни Прогнози

Брест - Нанси

25 Август 2017 - 21:00
Брест
Нанси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще пиша за мача от 5-ия кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция между футболните тимове на Брест и Нанси. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу Бодлите.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Брест

Футболистите на отбора домакин се намират на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с 4 точки, натрупани след една победа, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 4 двубоя имат голова разлика 7-7. Като домакин Брест е изиграл 2 мача досега, в които има 1 равенство и една загуба и все още не е постигнал нито една победа у дома, отбелязал е 2 попадения във вратата на противниците си и е получил 3 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Брест имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 15 гола и са допуснали 10 попадения от играчите на съперниците си.

Нанси

Отборът на гостите от Нанси е 15-ти във временното класиране с актив от 3 точки, след 3 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 4 срещи е реализирал 3 попадения и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 2 двубоя, в които има 1 равенство и една загуба и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 отборът на Нанси е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

Брест - Нанси - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, Брест е спечелил една победа, отбора на Нанси има спечелени 2 успеха, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 срещи на своя стадион с Бодлите, футболистите на Брест имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Брест има успех в последния кръг в първенството на Франция, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Съставът на Нанси е с 3 поредни равни срещи в шампионата на Франция, а далеч от дома стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.