Обосновани Футболни Прогнози

Флоридсдорфер АК - ВСГ Ватенс

8 Август 2017 - 19:30
Флоридсдорфер АК
ВСГ Ватенс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.73
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболната среща от поредния кръг на първенството в Австрия в турнира Ерсте Лига между тимовете на Флоридсдорфер АК и ВСГ Ватенс. Флоридсдорфер АК излизат срещу играчите на ВСГ Ватенс на домашния си стадион.

Факти и статистика за днешната среща:

Флоридсдорфер АК

Домакините се намират на 10-то място в класирането без нито една точка, след 3 загуби на старта на новия шампионат по футбол, като в изиграните общо 3 мача имат голова разлика 4-11. На собствения си стадион отборът на Флоридсдорфер АК е изиграл един мач, в който има 1 загуба, вкарал е едва един гол в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига съставът на Флоридсдорфер АК има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали 12 гола и са им вкарали 14 гола.

ВСГ Ватенс

Съставът на гостите от ВСГ Ватенс е 4-ти в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните 3 двубоя има положителна голова разлика 4-2. Навън отборът е играл 1 двубой, в който е записал 1 победа, при обща голова разлика 1-0.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Лига играчите на ВСГ Ватенс имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 12 гола и са инкасирали 8 гола от футболистите на съперниците си.

Флоридсдорфер АК - ВСГ Ватенс - директни мачове

В последните 4 играни мача между двата отбора, Флоридсдорфер АК няма спечелена нито една победа, тима на ВСГ Ватенс е спечелил 2 победи, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 1-4. В предишните 2 мача у дома с ВСГ Ватенс, футболистите на Флоридсдорфер АК нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Флоридсдорфер АК е в серия от 3 поражения в Австрия, а у дома има неуспех в последната си среща.

Съставът на ВСГ Ватенс е с 2 победи в първенството на Австрия, а на чужд терен е с 3 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.