Обосновани Футболни Прогнози

Тулевик Вилянди - Пайде Линнамеесконд

14 Август 2017 - 19:00
Тулевик Вилянди
Пайде Линнамеесконд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за срещата между футболните отбори на Тулевик Вилянди и Пайде Линнамеесконд от 24-ия кръг на футболния шампионат в Мейстрилига на Естония.

Време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Тулевик Вилянди

Футболистите на състава домакин са 9-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 16 точки, след 5 победи, 1 равенство и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя са успели да вкарат 17 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 61 гола във вратата си. Като домакин Тулевик Вилянди има 12 мача до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 8 загуби, при голова разлика 9-21.

В предишните си 6 официални двубоя в Мейстрилига футболистите на Тулевик Вилянди имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6-13.

Пайде Линнамеесконд

Съставът на гостите от Пайде Линнамеесконд заема 8-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи има голова разлика 25-60. На чужд терен тимът има 11 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 31 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Мейстрилига играчите на Естонската Барселона имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 18 получени гола.

Тулевик Вилянди - Пайде Линнамеесконд - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Тулевик Вилянди има записани 2 успеха, а отбора на Пайде Линнамеесконд има постигнати 3 успеха, при обща голова разлика 9-11. В предишните 2 срещи у дома с тима на Пайде Линнамеесконд, Домакините от Тулевик Вилянди нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Тулевик Вилянди допусна поражение в предишната си среща в шампионата, а у дома постигна победа в последния си двубой.

Тимът на гостите от Пайде Линнамеесконд постигна успех в предишния си мач в шампионата на Естония, а далеч от дома има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.