Обосновани Футболни Прогнози

Сривиджая Палембанг - Персеру Серуи

2 Август 2017 - 14:30
Сривиджая Палембанг
Персеру Серуи
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 18-ия кръг на настоящето първенство в Лига 1 на Индонезия между Сривиджая Палембанг и Персеру Серуи. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Персеру Серуи.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Сривиджая Палембанг

Сривиджая Палембанг заемат 15-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 16 мача имат голова разлика 21-21. Като домакин Сривиджая Палембанг има 8 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 футболистите на Сривиджая Палембанг имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Персеру Серуи

Съставът на гостите от Персеру Серуи е 16-ти в таблицата с общ сбор от 14 точки, постигнати след 3 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 11-21. На чужд терен съставът има 7 мача досега, в които има 3 равенства и 4 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 4 гола във вратата на противниците си и е получил 10 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 играчите на Персеру Серуи имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Сривиджая Палембанг - Персеру Серуи - преки двубои

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 поредни ремита в Индонезия, а на собствения си терен е с 2 поредни равенствa.

Съставът на гостите от Персеру Серуи постигна победа в последния кръг в Индонезия, а като гост има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.