Обосновани Футболни Прогнози

Оуд Хеверле Льовен - Генк

31 Януари 2024 - 19:45
Оуд Хеверле Льовен
Генк
Прогноза: 2
Коефициент: 1.67
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните отбори на Оуд Хеверле Льовен и Генк от 23-ия кръг на първенството в Белгия в турнира Про Лига.

Стига приказки време е за фактите за днешната среща:

Оуд Хеверле Льовен

Играчите на Оуд Хеверле Льовен се намират на 15-то място в класирането с актив от 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 12 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 22 мача са успели да отбележат 26 попадения в мрежата на противниците си и са допуснали 39 попадения в мрежата си. Като домакин Оуд Хеверле Льовен е играл 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 16-12.

В предишните си 6 официални мача в Про Лига тимът на Оуд Хеверле Льовен е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Генк

Гостуващият тим на Генк е 5-ти във временното подреждане с актив от 36 точки, натрупани след 9 победи, 9 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи има положителна голова разлика 43-22. На чужд терен тимът има 11 мача, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 19 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Про Лига тимът на Генк има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали в мрежата на противниците си 13 гола и са получили 5 попадения от противниковите тимове.

Оуд Хеверле Льовен - Генк - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата противника, съставът на Оуд Хеверле Льовен е спечелил една победа, а отбора на Генк е записал 4 успеха, при обща голова разлика 4-11. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Генк, Домакините от Оуд Хеверле Льовен са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Оуд Хеверле Льовен е в серия от 2 поредни равенствa в Белгия, а на собствения си стадион записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни ремита в шампионата, а при гостуванията си постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.