Обосновани Футболни Прогнози

Кордоба - Интерсити

13 Януари 2024 - 17:00
Кордоба
Интерсити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между тимовете на Кордоба и Интерсити от 19-ия кръг на сезона в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 на Испания. Кордоба излизат срещу гостуващите играчи на Интерсити на Естадио Нуево Аркангел.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Кордоба

Кордоба се намират на 4-то място в таблицата с временното класиране с актив от 33 точки, записани след 10 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са успели да вкарат 32 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 18 гола в мрежата си. У дома Кордоба е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 5 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 17-10.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 отборът на Кордоба има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 3 получени гола.

Интерсити

Гостуващият отбор на Интерсити е 6-ти в класирането с актив от 28 точки, събрани след 7 победи, 7 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 18 срещи има голова разлика 23-20. Навън отборът е изиграл 9 двубоя, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 13-14.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 играчите на Интерсити имат на сметката си 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-9.

Кордоба - Интерсити - директни мачове

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините има поражение в предишния си мач в шампионата, а у дома има поражение в предишния си двубой.

Съставът на Интерсити е с 2 последователни равенствa в шампионата на Испания, а далеч от дома е с 2 равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.