Обосновани Футболни Прогнози

Лутън Таун - Брайтън

30 Януари 2024 - 21:45
Лутън Таун
Брайтън
Прогноза: 2
Коефициент: 1.70
4 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на срещата между футболните тимове на Лутън Таун и Брайтън от поредния кръг на текущото футболно първенство във Висшата Лига на Англия.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Лутън Таун

Шапкарите са 18-ти в класирането с 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 20 двубоя са реализирали 24 гола в противниковата врата и са инкасирали 38 гола във вратата си. У дома Шапкарите е изиграл 10 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата мрежа и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Шапкарите са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 12 гола.

Брайтън

Тимът на гостите от Брайтън е 7-ми в таблицата с временното класиране с 32 точки, от 8 победи, 8 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 21 срещи има голова разлика 38-33. Навън тимът е изиграл 10 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 16-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Брайтън са записали 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са получили 6 попадения.

Лутън Таун - Брайтън - преки двубои

В последният мач между двата тима, Лутън Таун не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Брайтън е записал 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Лутън Таун записа реми в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион има загуба в последния си мач.

Тимът на гостите от Брайтън е с 2 равни срещи в шампионата на Англия, а на чужд терен е с 2 равни срещи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.70 Резултат: 4 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.