Обосновани Футболни Прогнози

Галатасарай - Коняспор

7 Януари 2024 - 18:00
Галатасарай
Коняспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 18-ия кръг на първенството в Турция в Супер Лига между съставите на Галатасарай и Коняспор. Играчите на Галатасарай излизат срещу Коняспор на Тюрк Телеком Арена.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Галатасарай

Лъвовете заемат втора позиция в таблицата с 44 точки, постигнати след 14 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 32-9. На домашна сцена отборът на Галатасарай е изиграл 8 двубоя, в които е записал само победи, при обща голова разлика 20-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Жълто-червените са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 11-3.

Коняспор

Гостуващият състав на Коняспор е на 16-та позиция във временното класиране с актив от 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 срещи има отрицателна голова разлика 18-22. На чужд терен съставът има 8 мача досега, в които има една победа, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига играчите на Коняспор са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 8 гола и са получили 6 попадения от противниковите състави.

Галатасарай - Коняспор - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, тимът на Галатасарай е постигнал 3 успеха, а отбора на Коняспор е спечелил 2 успеха, при обща голова разлика 5-5. В предишните 2 двубоя у дома с Коняспор, Домакините от Галатасарай са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Галатасарай постигна реми в предишния кръг в Турция, а у дома е с 4 успеха.

Съставът на гостите от Коняспор има победа в предишния кръг в Турция, а като гост е с 2 равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.