Обосновани Футболни Прогнози

Епинал - Нанси

19 Януари 2024 - 20:30
Епинал
Нанси
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
отложен

Днеска ще се разгледам сблъсъка от 18-ия кръг на футболния сезон в Франция в Лига Национал между футболните състави на Епинал и Нанси.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Епинал

Епинал са 17-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи имат отрицателна голова разлика 20-29. На своя терен Епинал е играл 8 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-9.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Епинал има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 9 гола.

Нанси

Гостуващият състав на Нанси заема 7-мо място във временното подреждане с 23 точки, събрани след 6 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача има положителна голова разлика 19-15. При визитите си тимът е изиграл 8 срещи досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Нанси е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са разписали в противниковата врата 7 гола и са допуснали 3 гола от противниковите футболни състави.

Епинал - Нанси - директни срещи

В последната среща между двата съперника, тимът на Епинал няма нито една победа, отбора на Нанси също няма спечелена нито една победа, а в един сблъсък двата противника не са съумели да се победят.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Епинал е с 2 поредни загуби в Франция, а на собствения си терен е с 2 победи.

Тимът на гостите е с 4 успеха в първенството на Франция, а при гостуванията си е в серия от 2 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.