Обосновани Футболни Прогнози

Торес - Олбия

21 Януари 2024 - 17:00
Торес
Олбия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на футболния сезон в Серия С - Група В на Италия между тимовете на Торес и Олбия.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Торес

Домакините от Торес са на втора позиция във временното класиране с 47 точки, натрупани след 14 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 21 срещи имат положителна голова разлика 33-18. У дома тимът е изиграл 10 двубоя, в които е записал 8 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 18-7.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група В отборът на Торес е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 9 получени гола.

Олбия

Гостуващият тим на Олбия заема 19-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 мача има отрицателна голова разлика 12-32. Далеч от дома съставът има 10 двубоя, в които има една победа, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 7-21.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Олбия имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 0 вкарани и 11 получени гола.

Торес - Олбия - преки мачове

В предишните 3 изиграни двубоя между двата съперника, Торес е постигнал 1 победа, състава на Олбия също е постигнал една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 5-4. В предишната среща пред своите привърженици срещу състава на Олбия, играчите на Торес нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Торес допусна загуба в предишната си среща в Италия, а на своя стадион е в серия от 4 последователни победи.

Отборът на гостите е с 5 поражения в шампионата, а като гост е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.