Обосновани Футболни Прогнози

Визела - Боавища

14 Януари 2024 - 20:00
Визела
Боавища
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния двубой между футболните състави на Визела и Боавища от 17-ия кръг на настоящият шампионат на Португалия в турнира Примейра Лига.

Предоставям факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Визела

Домакините се намират на 17-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 13 точки, натрупани след 2 победи, 7 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя са реализирали 15 попадения и са позволили да им отбележат 23 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът има 8 двубоя досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 7-12.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Визела е записал 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са отбелязали 4 попадения и са допуснали 7 гола.

Боавища

Гостуващият състав на Боавища се намира на 13-то място в класирането с общ актив от 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача е отбелязал 22 гола в мрежата на противниците си и е получил 30 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е играл 7 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му вкарат 13 гола в собствената врата.

В последните си 6 официални двубоя в Примейра Лига футболистите на Боавища имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали 4 гола и са допуснали 13 гола.

Визела - Боавища - преки мачове

В последните 4 играни мача между двата съперника, Визела няма нито една победа, отбора на Боавища също не е записал нито 1 победа, а в 4 мача двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу тима на Боавища, футболистите на Визела нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Визела е с 3 последователни ремита в Португалия, а на собствения си стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от Боавища записа реми в последния си двубой в шампионата на Португалия, а на чужд терен е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.