Обосновани Футболни Прогнози

Самсунспор - Фатих Карагюмрук

6 Януари 2024 - 18:00
Самсунспор
Фатих Карагюмрук
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 18-ия кръг на настоящият шампионат в Супер Лига на Турция между футболистите на Самсунспор и Фатих Карагюмрук.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Самсунспор

Домакините са 18-ти във временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя имат отрицателна голова разлика 19-29. У дома тимът на Самсунспор има 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Самсунспор е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 11 получени гола.

Фатих Карагюмрук

Отборът на гостите от Фатих Карагюмрук е 17-ти във временното подреждане с общ актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи е реализирал 18 гола в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 8 мача досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 7-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига футболистите на Фатих Карагюмрук са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8-8.

Самсунспор - Фатих Карагюмрук - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Самсунспор има поражение в предишния кръг в Турция, а у дома записа равенство в предишния си мач.

Съставът на Фатих Карагюмрук е в серия от 3 загуби в първенството, а като гост е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.