Обосновани Футболни Прогнози

Ламия - Олимпиакос

3 Януари 2024 - 17:00
Ламия
Олимпиакос
Прогноза: 2
Коефициент: 1.30
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на шампионата в Гърция в Супер Лига между отборите на Ламия и Олимпиакос.

Информацията за предстоящата среща:

Ламия

Ламия се намират на 7-мо място във временното подреждане със събрани 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя са успели да отбележат 17 гола в противниковата врата и са получили 27 попадения в своята мрежа. У дома Ламия има 7 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-10.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Ламия имат записани 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 7-15.

Олимпиакос

Гостуващият отбор на Олимпиакос заема трето място във временното класиране с актив от 32 точки, от 10 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача има положителна голова разлика 34-12. На чужд терен тимът е изиграл 7 мача, в които има 4 победи, 3 равенства и нито една загуба навън, вкарал е 11 попадения във вратата на приемащите го състави и е позволил да му отбележат 3 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Олимпиакос има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-7.

Ламия - Олимпиакос - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Ламия не е записал нито една победа, а Олимпиакос е постигнал 5 успеха, при общо голово съотношение 1-12. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу Олимпиакос, Домакините от Ламия нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Ламия записа реми в последния кръг в Гърция, а при домакинствата си има поражение в последния си двубой.

Съставът на гостите стигна до равенство в предишния си мач в шампионата на Гърция, а като гост стигна до равенство в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.