Обосновани Футболни Прогнози

Албасете - Алкоркон

20 Януари 2024 - 15:00
Албасете
Алкоркон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се проведе сблъсъка между футболистите на Албасете и Алкоркон от 23-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Испания - Сегунда Дивисион. Играчите на Албасете излизат срещу Алкоркон на Карлос Белмонте.

Факти и статистика за днешния двубой:

Албасете

Играчите на домакините се намират на 16-то място в таблицата с временното подреждане с 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са успели да отбележат 27 гола в противниковата врата и са инкасирали 34 попадения в мрежата си. Като домакин Албасете има 11 срещи до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Албасете имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-11.

Алкоркон

Отборът на гостите от Алкоркон е 20-ти във временното подреждане със събрани 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните 22 двубоя е реализирал 19 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 33 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 11 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 12-20.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион отборът на Алкоркон е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 6 гола.

Албасете - Алкоркон - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Албасете е спечелил 3 успеха, отбора на Алкоркон е записал 1 победа, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 6-4. В последните 2 срещи пред своите фенове с тима на Алкоркон, Домакините от Албасете нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Албасете допусна загуба в последния си мач в първенството, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Отборът на Алкоркон постигна реми в последната си среща в шампионата на Испания, а при гостуванията си има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.