Обосновани Футболни Прогнози

Аталанта Б - Ренате

29 Януари 2024 - 21:30
Аталанта Б
Ренате
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
отложен

През днешният ден ще се играе футболния мач от 24-ия кръг на първенството в Серия С - Група А на Италия между съставите на Аталанта Б и Ренате.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Аталанта Б

Играчите на отбора домакин са на 4-то място във временното подреждане с актив от 37 точки, от 11 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са успели да вкарат 23 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 20 гола в собствената мрежа. У дома Аталанта Б има 11 срещи до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 гола във вратата на своите гости и е получил 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група А отборът на Аталанта Б е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 3-1.

Ренате

Гостуващият отбор на Ренате е 11-ти във временното класиране с 29 точки, постигнати след 7 победи, 8 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 22 срещи има голова разлика 23-29. На чужд терен съставът е изиграл 11 двубоя досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-12.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група А тимът на Ренате е постигнал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Аталанта Б - Ренате - директни двубои

В предишният мач между двата състава, тимът на Аталанта Б не е записал нито една победа, а отбора на Ренате има спечеленa 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Аталанта Б постигна реми в последната си среща в шампионата на Италия, а у дома постигна успех в последната си среща.

Отборът на Ренате има поражение в последния кръг в първенството на Италия, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.