Обосновани Футболни Прогнози

Плимут - Уотфорд

1 Януари 2024 - 17:00
Плимут
Уотфорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
3 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия между тимовете на Плимут и Уотфорд.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия мач:

Плимут

Играчите на състава домакин са 18-ти в таблицата с временното класиране с 28 точки, събрани след 7 победи, 7 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните 25 срещи са вкарали 40 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 42 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Плимут има 12 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 30-19.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Плимут имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 9 гола и са инкасирали 13 попадения от противниковите футболни отбори.

Уотфорд

Гостуващият отбор на Уотфорд е 10-ти в класирането с 35 точки, от 9 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача има голова разлика 39-33. Като гост тимът има 11 двубоя, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-15.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип играчите на Уотфорд са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 10 гола.

Плимут - Уотфорд - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Плимут има спечелени 2 победи, отбора на Уотфорд също има спечелени 2 победи, а в един двубой двата тима са завършили без победител, при общо голово съотношение 4-4. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Уотфорд, играчите на Плимут са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Плимут допусна загуба в последния кръг в първенството на Англия, а у дома записа реми в предишната си среща.

Тимът на Уотфорд записа реми в предишния кръг в първенството на Англия, а като гост е с 3 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.