Обосновани Футболни Прогнози

КС Константин - УС Бискра

5 Януари 2024 - 19:30
КС Константин
УС Бискра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.38
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 12-ия кръг на сезона в Алжир в Национален Шампионат между тимовете на КС Константин и УС Бискра.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

КС Константин

Играчите на домакините от КС Константин са на 4-то място във временното класиране с 16 точки, записани след 5 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи имат положителна голова разлика 14-9. У дома съставът има 5 двубоя до момента, в които е записал 4 победи и една загуба, вкарал е 9 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на КС Константин има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-6.

УС Бискра

Гостуващият отбор на УС Бискра се намира на 10-то място във временното подреждане с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 10 срещи е реализирал 11 попадения във вратата на противниците си и е получил 13 гола в своята мрежа. Като гост тимът има 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на УС Бискра има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали 7 гола и са допуснали 4 попадения.

КС Константин - УС Бискра - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, КС Константин има спечеленa 1 победа, отбора на УС Бискра има спечелени 2 победи, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-7. В предишните 2 мача на своя стадион срещу тима на УС Бискра, Домакините от КС Константин са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на КС Константин допусна поражение в предишния си мач в първенството, а на своя стадион е с 2 успеха.

Отборът на гостите стигна до реми в предишния си двубой в шампионата на Алжир, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.