Обосновани Футболни Прогнози

Беневенто - Казертана

22 Януари 2024 - 21:45
Беневенто
Казертана
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на футболния шампионат в Серия С - Група С на Италия между отборите на Беневенто и Казертана.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Беневенто

Беневенто са 7-ми в таблицата с актив от 36 точки, от 10 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя са вкарали 22 гола и са получили 23 гола в собствената врата. На домашна сцена Беневенто е играл 10 двубоя до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 16-15.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група С съставът на Беневенто е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 5 попадения и са допуснали 9 гола от противниковите футболни състави.

Казертана

Тимът на гостите от Казертана е 5-ти в класирането с 38 точки, след 10 победи, 8 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 21 срещи има положителна голова разлика 29-23. Навън тимът е изиграл 11 мача, в които има 6 победи, 5 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 19-10.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Казертана имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 8 попадения и са допуснали 6 попадения.

Беневенто - Казертана - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Беневенто има постигнати 2 победи, отбора на Казертана е постигнал 1 победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 8-2. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Казертана, футболистите на Беневенто са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Беневенто е в серия от 2 поредни победи в Италия, а на своя стадион постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите допусна неуспех в последната си среща в първенството, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.