Обосновани Футболни Прогнози

УС Туарга - Олимпик Сафи

4 Януари 2024 - 17:00
УС Туарга
Олимпик Сафи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 14-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Мароко между УС Туарга и Олимпик Сафи.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

УС Туарга

Играчите на домакините са 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 двубоя имат голова разлика 14-16. У дома съставът на УС Туарга има 7 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на УС Туарга са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 3-5.

Олимпик Сафи

Тимът на гостите от Олимпик Сафи е 7-ми във временното подреждане с 19 точки, постигнати след 4 победи, 7 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 срещи има голова разлика 13-12. Навън съставът има 6 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-7.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Олимпик Сафи има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 7 гола и са допуснали 6 гола от футболистите на своите противници.

УС Туарга - Олимпик Сафи - преки срещи

В предишните 2 срещи между двата противника, УС Туарга е записал една победа, а тима на Олимпик Сафи също има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 4-3. В последната среща у дома с Олимпик Сафи, играчите на УС Туарга имат 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на УС Туарга записа равенство в предишния кръг в Мароко, а на своя стадион е в серия от 2 поредни загуби.

Съставът на Олимпик Сафи постигна успех в предишния си двубой в първенството на Мароко, а като гост записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.