Обосновани Футболни Прогнози

Йънг ПСВ - Ден Бош

15 Януари 2024 - 21:00
Йънг ПСВ
Ден Бош
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния двубой от 22-ия кръг на първенството в Ерсте Дивизи на Нидерландия между футболните отбори на Йънг ПСВ и Ден Бош.

Но нека да разгледаме статистиката за днешната среща:

Йънг ПСВ

Футболистите на домакините са 16-ти в класирането с актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат отрицателна голова разлика 25-41. У дома Йънг ПСВ е играл 10 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 13-22.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи тимът на Йънг ПСВ е записал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са реализирали в противниковата мрежа 4 попадения и са получили 12 гола от съперниците си.

Ден Бош

Отборът на гостите от Ден Бош се намира на 18-та позиция във временното подреждане с актив от 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните 20 мача има голова разлика 22-40. Навън отборът е изиграл 9 двубоя, в които има една победа, едно равенство и 7 загуби, при обща голова разлика 7-18.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Ден Бош има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Йънг ПСВ - Ден Бош - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Йънг ПСВ е записал 2 победи, а Ден Бош има записани 3 успеха, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 двубоя у дома срещу Ден Бош, футболистите на Йънг ПСВ имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Йънг ПСВ записа равенство в предишния кръг в Нидерландия, а на своя стадион записа равенство в последния си мач.

Отборът на гостите постигна успех в последната си среща в Нидерландия, а при гостуванията си постигна равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.