Обосновани Футболни Прогнози

Алесандрия - Аталанта Б

31 Октомври 2023 - 21:45
Алесандрия
Аталанта Б
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият сезон в Италия в Серия С - Група А между Алесандрия и Аталанта Б.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Алесандрия

Алесандрия са 19-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 6 точки, записани след една победа, 3 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 10 мача са реализирали 6 гола и са инкасирали 13 попадения в мрежата си. На собствения си терен Алесандрия е изиграл 5 двубоя до момента, в които има една победа, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата мрежа и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група А отборът на Алесандрия е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-8.

Аталанта Б

Гостуващият отбор на Аталанта Б е 7-ми в класирането със събрани 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя има положителна голова разлика 14-13. На чужд терен отборът има 5 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 5 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Аталанта Б е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-7.

Алесандрия - Аталанта Б - директни двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Алесандрия стигна до равенство в последната си среща в шампионата, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Аталанта Б е с 3 последователни победи в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.