Обосновани Футболни Прогнози

Дуисбург - Арминия Билефелд

21 Октомври 2023 - 17:30
Дуисбург
Арминия Билефелд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за двубоя между футболните тимове на Дуисбург и Арминия Билефелд от 12-ия кръг на футболното първенство в Германия в турнира Трета Лига.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Дуисбург

Зебрите са 20-ти във временното подреждане с актив от 7 точки, след 1 победа, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи имат отрицателна голова разлика 7-14. Като домакин съставът е изиграл 5 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 4 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Дуисбург са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Арминия Билефелд

Съставът на гостите от Арминия Билефелд се намира на 15-то място в класирането с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 17-21. Като гост отборът има 5 мача до момента, в които има 1 победа, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Арминия Билефелд има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 10 попадения и са инкасирали 15 гола.

Дуисбург - Арминия Билефелд - директни двубои

В предишните 2 срещи между двата съперника, Зебрите няма записана нито една победа, отбора на Арминия Билефелд е постигнал една победа, а в една среща двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-5. В предишната среща пред своите привърженици с Арминия Билефелд, играчите на Дуисбург нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Дуисбург постигна победа в предишния кръг в шампионата на Германия, а на собствения си терен има победа в предишния си мач.

Тимът на Арминия Билефелд има успех в предишната си среща в първенството на Германия, а при гостуванията си има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.