Обосновани Футболни Прогнози

Реал Овиедо - Уеска

4 Октомври 2023 - 20:00
Реал Овиедо
Уеска
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам сблъсъка от 9-ия кръг на футболния шампионат в Испания в Сегунда Дивисион между футболните състави на Реал Овиедо и Уеска.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Реал Овиедо

Домакините са на 20-то място във временното подреждане с актив от 6 точки, записани след 1 победа, 3 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 8 мача са реализирали 5 гола в мрежата на съперниците си и са получили 7 попадения в мрежата си. На своя терен Реал Овиедо е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, реализирал е само един гол във вратата на съперниците си и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион футболистите на Реал Овиедо имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-5.

Уеска

Съставът на гостите от Уеска е 19-ти в класирането с 7 точки, от 1 победа, 4 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 срещи е успял да вкара 6 гола в противниковата врата и е допуснал 9 гола в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Уеска са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали 5 гола и са получили 6 попадения.

Реал Овиедо - Уеска - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Реал Овиедо има записанa една победа, Уеска също е постигнал една победа, а 3 срещи са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Уеска, Домакините от Реал Овиедо нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Реал Овиедо има успех в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си има поражение в предишната си среща.

Тимът на гостите от Уеска има загуба в последния кръг в Испания, а далеч от дома постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.