Обосновани Футболни Прогнози

Челси - Брентфорд

28 Октомври 2023 - 14:30
Челси
Брентфорд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
0 - 2
непозната футболни прогнози

За днес мисля да анализирам двубоя между съставите на Челси и Брентфорд от 10-ия кръг на сезона в Англия в турнира Висша Лига. Сините от Лондон посрещат на Стамфорд Бридж противниковия отбор на Брентфорд.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

Челси

Домакините заемат 10-та позиция в класирането с 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи са реализирали 13 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 9 гола в мрежата си. У дома Челси е играл 5 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-5.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Челси имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Брентфорд

Тимът на гостите от Брентфорд заема 14-то място във временното подреждане с 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 14-12. Навън отборът е играл 4 двубоя, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-4.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Брентфорд е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Челси - Брентфорд - директни срещи

В предишните 4 изиграни мача между двата състава, Челси е записал 1 победа, Брентфорд има постигнати 2 успеха, а един мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 2-6. В последните 2 двубоя на своя стадион с Пчеличките, играчите на Челси нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините записа равенство в последния си двубой в първенството на Англия, а на своя стадион записа равенство в последната си среща.

Отборът на Брентфорд има победа в последния си двубой в Англия, а като гост има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.