Обосновани Футболни Прогнози

Милуол - Хъл Сити

7 Октомври 2023 - 17:00
Милуол
Хъл Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между тимовете на Милуол и Хъл Сити от 11-ия кръг на сезона в Англия в Чемпиъншип.

Ето и статистиката за днешния футболен сблъсък:

Милуол

Играчите на тима домакин са 14-ти в класирането с 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя имат голова разлика 9-11. Като домакин тимът на Милуол е играл 5 мача, в които е записал 2 победи и 3 загуби, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Лъвовете има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Хъл Сити

Гостуващият отбор на Хъл Сити е 10-ти в таблицата със събрани 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 двубоя има положителна голова разлика 14-12. На чужд терен отборът е играл 5 двубоя, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Тигрите имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Милуол - Хъл Сити - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата състава, Лъвовете има записани 2 успеха, отбора на Хъл Сити също е спечелил 2 успеха, а 1 двубой е завършил реми, при обща голова разлика 4-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Хъл Сити, Домакините от Милуол имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Милуол постигна победа в предишната си среща в шампионата на Англия, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Отборът на гостите има поражение в последния кръг в първенството, а при визитите си има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.