Обосновани Футболни Прогнози

Салернитана - Каляри

22 Октомври 2023 - 16:00
Салернитана
Каляри
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните отбори на Салернитана и Каляри от 9-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Италия в турнира Серия А.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата футболна среща:

Салернитана

Играчите на Салернитана заемат 19-то място във временното подреждане с 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 8 двубоя са успели да реализират 4 попадения в мрежата на съперниците си и са инкасирали 17 гола в собствената мрежа. Пред своите верни фенове Салернитана има 4 мача, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Салернитана има в актива си 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика 1-14.

Каляри

Гостуващият отбор на Каляри е 20-ти в класирането с 2 точки, след 2 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като все още търси първата си победа, като в изиграните 8 мача е вкарал 3 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 16 гола в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е едно попадение във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Островитяните са записали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 14 получени гола.

Салернитана - Каляри - преки мачове

В последните 2 изиграни срещи между двата тима, съставът на Салернитана не е постигнал нито една победа, Каляри също няма спечелена нито една победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 2-2. В последната среща пред своите привърженици срещу състава на Каляри, играчите на Салернитана нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Салернитана е с 3 поредни загуби в шампионата на Италия, а на своя стадион допусна поражение в последния си двубой.

Съставът на гостите е с 4 последователни загуби в Италия, а далеч от дома е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.