Обосновани Футболни Прогнози

Палермо - Судтирол

1 Октомври 2023 - 17:15
Палермо
Судтирол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 8-ия кръг на настоящето футболно първенство в Серия Б на Италия между отборите на Палермо и Судтирол.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Палермо

Росанеро са 3-ти във временното подреждане с актив от 13 точки, постигнати след 4 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача са вкарали 10 гола и са получили 3 попадения в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели отборът има 2 мача досега, в които има една победа и една загуба, при обща голова разлика 3-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б съставът на Розово-черните има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са записали в мрежата на съперниците си 10 гола и са допуснали 3 попадения от своите съперници.

Судтирол

Гостуващият тим на Судтирол се намира на 8-ма позиция в класирането с общ сбор от 10 точки, след 2 победи и 4 равенства, като отбора все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните 6 мача има голова разлика 11-7. При визитите си тимът е изиграл 3 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 5-3.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Судтирол има записани 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 11 гола и са получили 7 гола от противниковите тимове.

Палермо - Судтирол - директни двубои

В предишните 2 играни двубоя между двата състава, отборът на Палермо няма записана нито една победа, тима на Судтирол е постигнал една победа, а 1 среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 1-2. В последната среща пред своите фенове срещу отбора на Судтирол, футболистите на Палермо нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Палермо има успех в последния си двубой в първенството, а на своя стадион допусна неуспех в предишния си мач.

Съставът на гостите е с 3 последователни ремита в шампионата на Италия, а като гост е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.