Обосновани Футболни Прогнози

Гленторан - Лоугал

13 Октомври 2023 - 21:45
Гленторан
Лоугал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
6 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе срещата между футболните тимове на Гленторан и Лоугал от 12-ия кръг на първенството в Северна Ирландия в Премиършип.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен мач:

Гленторан

Гленторан са 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 мача са успели да реализират 14 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 12 попадения в мрежата си. Пред собствените си предани почитатели съставът на Гленторан е играл 5 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-6.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип съставът на Гленторан има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Лоугал

Тимът на гостите от Лоугал се намира на 7-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача има голова разлика 17-15. Като гост съставът е изиграл 5 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба навън, отбелязал е 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Лоугал е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

Гленторан - Лоугал - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата тима, тимът на Гленторан е записал 5 победи, а състава на Лоугал няма нито една победа, при общо голово съотношение 12-3. В последните 2 срещи у дома с състава на Лоугал, футболистите на Гленторан са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Гленторан е с 3 поредни поражения в първенството, а на своя стадион допусна загуба в последния си мач.

Тимът на гостите допусна загуба в предишната си среща в първенството на Северна Ирландия, а далеч от дома записа равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 6 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.