Обосновани Футболни Прогнози

Каляри - Фрозиноне

29 Октомври 2023 - 14:30
Каляри
Фрозиноне
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
4 - 3
позната футболни прогнози

Днес мисля да анализирам футболната среща от поредния кръг на сезона в Серия А на Италия между съставите на Каляри и Фрозиноне.

Ето и статистиката за предстоящия футболен мач:

Каляри

Домакините от Каляри са 20-ти в таблицата с актив от 3 точки, след 3 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 9 срещи имат голова разлика 5-18. На собствения си стадион Каляри има 4 мача до момента, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия А отборът на Червено-сините има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 14 получени гола.

Фрозиноне

Гостуващият състав на Фрозиноне е 12-ти в таблицата с актив от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е отбелязал 12 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си. Като гост отборът е играл 4 мача, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 2-5.

В предишните си 6 официални мача в Серия А футболистите на Фрозиноне са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Каляри - Фрозиноне - директни мачове

В последните 2 изиграни срещи между двата противника, Червено-сините е спечелил 1 победа, Фрозиноне няма нито една победа, а един мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 2-1. В последната среща у дома с състава на Фрозиноне, футболистите на Каляри имат една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините стигна до реми в предишния кръг в Италия, а на своя стадион е с 2 поредни поражения.

Съставът на Фрозиноне допусна поражение в последния си двубой в Италия, а на чужд терен е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.