Обосновани Футболни Прогнози

Плимут - Шефилд Уензди

25 Октомври 2023 - 21:45
Плимут
Шефилд Уензди
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя от 14-ия кръг на футболното първенство в Англия- Чемпиъншип между футболните тимове на Плимут и Шефилд Уензди.

Време е за статистиката за предстоящата среща:

Плимут

Футболистите на домакините заемат 21-во място в таблицата с актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя имат голова разлика 18-19. На своя терен тимът на Плимут има 6 срещи, в които е записал 3 победи и 3 загуби, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Плимут е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-12.

Шефилд Уензди

Гостуващият отбор на Шефилд Уензди е 24-ти в класирането с актив от 3 точки, след 3 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните 12 мача е реализирал 5 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 19 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 6 срещи до момента, в които е записал едно равенство и 5 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 3-11.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип тимът на Шефилд Уензди има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 1 гола и получени 9 гола.

Плимут - Шефилд Уензди - директни мачове

В предишните 5 мача между двата противника, Плимут е постигнал 2 успеха, отбора на Шефилд Уензди също е постигнал 2 успеха, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 8-6. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Шефилд Уензди, играчите на Плимут са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Плимут стигна до равенство в предишната си среща в Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 загуби.

Отборът на гостите от Шефилд Уензди има неуспех в предишната си среща в Англия, а на чужд терен е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.